A Visumax az egyik legfejlettebb lézeres szemkezelés

A Visumax az egyik legfejlettebb lézeres szemkezelésAhogy fejlődik a lézeres látásjavítás technológiája, úgy jelennek meg az újabb kezelések a piacon. Az egyik ilyen kezelés a Visumax kezelés, amely az egyik legfejlettebb kezelésnek tekinthető manapság.

A Visumax egyik legnagyobb előnye, hogy sokkal pontosabb, mint a többi lézeres szemműtét. A Visumax lézere háromszor olyan pontos, mint a hagyományos lézerek, így aki a lehető legnagyobb pontosságot szeretné látásának javításakor, az a Visumaxot válassza.

Nem csak a pontosság azonban a kezelés előnye, hanem kíméletesség is. Az Femto típusú kezelések egyik hátránya, hogy nagy esély van a szemnyomás megnövekedésére. Emiatt sokak számára nem választható a Femto kezelés, hanem csak a PRK, Lasik típusú szemműtétre alkalmasak. A Visumax azonban biztosítja, hogy akinél fennáll a szemnyomás megnövekedésének esélye, azok is tudnak egy modern kezelést választani.

A Visumax kezelési ideje is jóval alacsonyabb, mint a hagyományos kezeléseké. Még a Femto kezeléshez képest is sokkal gyorsabban, mindössze néhány másodperc alatt elvégezhető a Visumax lézeres szemműtét.

Független kutatások alapján megállapították, hogy a rendelkezésre álló lézerek közül a Visumax lézere készíti a legsimább vágási felszínt, így a kezeléskor készített lebeny tapadása is ennél a kezelésnél a legjobb. A lebeny rossz tapadása miatt választják egyre kevesebben a Lasik kezeléseket, és helyette a modern, kétlézeres kezeléseké a jövő.